Атанас Атанасов скочи на водещите на bTV заради Хекимян

42
Телевизията се е превърнала в кадрова банка на ГЕРБ
Телевизията се е превърнала в кадрова банка на ГЕРБ Снимка: bTV

Телевизията се е превърнала в кадрова банка на ГЕРБ

Ние искаме прозрачност. Подкрепихме предложението да се създаде специална комисия за контрол над разходваните евросредства. Това заяви пред bTV ген. Атанас Атанасов от ПП-ДБ по повод скандала с финансирането на фирми, свързани с Териториалните планове за справедлив преход на въглищните региони.

"По какъв начин ГЕРБ разбраха, че са давани пари за наши спонсори? Или изпищяха, че няма техни спонсори в списъците. Така ли Европейската комисия отпуска пари - това промоция ли е?"

На последвал уточняващ въпрос от bTV за фирмите и дали те са свързани с ПП-ДБ, ген. Атанасов отговори: "Какъв е следващият въпрос?"

Информацията за шпионите в Руската църква беше публична и няма осветляване. Македонските медии публикуваха информация, у нас всички мълчаха. Бях длъжен да осветля този проблем. На следващо заседание председателят на ДАНС ще говори.

"Председателят на ДАНС трябва да подаде оставката си, защото наруши политическия неутралитет. Той излезе с политическа позиция по темата с шпионите, той беше политически насърчен - от президента или не знам...", каза още ген. Атанасов.

Едноцифрено е числото на ракетите, които даваме за Украйна, разкри той по темата за военната помощ.

"Според мен Делян Пеевски използва ситуацията, за да си прави ПР, явно иска да се чуе някъде в чужбина. Явно той има нужда от публична изява", отговори съпредседателят на ДБ на въпрос за народния представител от ДПС и участието му е "сглобката".

По темата за местните избори, Атанас Атанасов заяви, че категорично Васил Терзиев ще е победителят в София.

По повод издигането на Антон Хекимян за кандидат за кмет на столицата от ГЕРБ-СДС, той се обърна към водещите на bTV с думите: "Телевизията се е превърнала в кадрова банка, ако някой от ГЕРБ на следващите избори ви звънне да участвате в листа, ще се съгласите ли?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Дядо Йоцо
    Абе, това "генералче" о.з. ли е о.р. ли е ? На какво е " генерал", къде се е сражавал, в какви битки освен в парламента е влизал? Когато произвеждат в генералско звание, съобразяват ли се с РЪСТА - поне 1,80 м или критерий е Наполеон Бонапарт ? Само че Наполеон е бил с качества на истински генерал ( четете историята). Защо Радев му казват президент, а не президент-генерал Радев. Аз не съм му фен, но не мога да не призная, че това е генерал летец-изтребител първи клас, който е образец за българската армия!
  • 0
    11
    Николай Николов
    Атанас Атанасов стигна до там,Д.Пеевски да го оценява положително и да го подкрепя политически.
  • 23
    10
    Badsali
    ТОЯ,АТАНАСОВ .Е ГОЛЯМО ГОВНО.ДГД
  • 27
    9
    Tonikatila
    Няма по голям изрод от това джудже
  • 16
    8
    ДБеец
    Абе тия уж водеха борбата срещу статуквото, а му се надупиха като за последно. И докато за формирането на ротационно правителство имаше икономически и геополитически ползи за България, то за издигането на Терзиев за кмет на София няма обяснение. ДБ се гордееше с липсата на бивши ДС агенти сред депутатите им. И както уж се бореха срещу ДС задкулисието изведнъж решиха да издигнат син и внук на ДС агенти, с документално доказано финансиране от фирма на ДС (КИМКООП ТРЕЙДИНГ)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари