Няма дискотека в България, в която да не се използват наркотици

0
DJ Дамян смята, че певецът Константин наистина няма нищо общо със случилото се
DJ Дамян смята, че певецът Константин наистина няма нищо общо със случилото се

"Дискотека, в която не се ползват опиати почти няма в България", коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия DJ Дамян.

Той поясни, че не само в нашата страна е така и изреди куп държави от ЕС, където всеки трети се дрогира по дискотеките. Според DJ Дамян родителите на сегашните студенти много добре знаят какво се случва.

Той напомни, че по дискотеките освен наркотици има и момичета. DJ Дамян смята, че певецът Константин наистина няма нищо общо със случилото се, защото от едно нощно заведение се изкарват наистина много добри пари. По думите му, всичко е дошло като гръм от ясно небе на Коцето.

Стефан Тошев, журналист, коментира от своя страна, че не дискотеките са проблемът, а проблемът стартира от училищата, където се продават наркотици. Той изреди няколко училища, част от които са в центъра на София и където има непрекъснато дилъри пред тях.

Тошев поясни, че не знае точно какво е делото по случая „Плаза“ и откритата в нощното заведение стая за дрогиране, но според него е напълно възможно всичко да е свързано с разчистването на територии.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари