Няколко торнада опустошиха щата Тенеси

1
Кадри показаха как бурните ветрове в окото на стихията късат далекопроводни жици и предизвикват волтови дъги по пътя си
Кадри показаха как бурните ветрове в окото на стихията късат далекопроводни жици и предизвикват волтови дъги по пътя си Видео: NOVA

Кадри показаха как бурните ветрове в окото на стихията късат далекопроводни жици и предизвикват волтови дъги по пътя си

Няколко торнада преминаха през американския щат Тенеси. Стихиите взеха шест жертви, сред които и дете, оставиха хиляди без ток и нанесоха огромни щети. Има и най-малко 23 пострадали, предава Ройтерс, цитиран от NOVA.

Очевидец засне придвижването на едно от торнадата през градчето Мадисън. На кадрите се вижда как бурните ветрове в окото на стихията късат далекопроводни жици и предизвикват волтови дъги по пътя си.

„Можем да потвърдим смъртта на трима души - двама възрастни и дете. 23 души са хоспитализирани с различни наранявания”, съобщиха властите в окръг Монтгомъри.

Други трима души са загинали при преминаването на торнадо през няколко предградия на Нашвил. Властите съобщават, че заради стихиите над 80 000 домакинства са без електричество на територията на целия щат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари