НСО срещу КАТ заради мерцедеса на Десислава Радева

1
Случаят се проверява, но няма съставен акт за нарушение, заявиха от институциите
Случаят се проверява, но няма съставен акт за нарушение, заявиха от институциите

Случаят се проверява, но няма съставен акт за нарушение, заявиха от институциите.

Служители на КАТ и НСО са влезли в пререкание край мерцедеса, в който се вози съпругата на президента Десислава Радева. Това става ясно от видеоклип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Фейсбук, съобщи "24 часа".

Софиянецът, чийто глас се чува зад кадър твърди, че по обяд е станал свидетел на любопитната случка, която най-вероятно се развива на бул. "Фритьоф Нансен". Според него служителят на Пътна полиция е спрял бронирания автомобил, тъй като се е движел в насрещното движение. Асенов не е заснел нарушението, а спора между катаджията, шофьора на мерцедеса и охранителка от НСО от екскорта на Радева.

В социалните мрежи започнаха обсъждания дали съпругата на държавния глава е била в автомобила. Според експерт по сигурността присъствието на служителка от НСО потвърждава, че Радева е била зад тъмните стъкла на черния автомобил.

От записа става ясно, че тя и полицаят спорят емоционално кой колко години работи в системата. Жената споменава цифрата 18 години.

Репортери потвърждават, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО. Тя е част от екипа, който охранява Десислава Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на президентшата Зорка Първанова.

"Обърнете се към НСО", така лаконично е отговорила Радева пред вестника.

"Има такава случка, назначили сме проверка", потвърдили са от НСО, добавяйки, че не могат да коментират кой се е возил в техния автомобил.

"Няма инцидент, имало е пререкания между наши служители и служители на НСО", са заявили и от Пътна полиция, уточнявайки, че до съставяне на акт не се е стигнало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари