Новогодишно парти в „Зад Стената“

2
Празнувайте 2017 в атмосферата на аристократичния Русчук
Празнувайте 2017 в атмосферата на аристократичния Русчук

Новогодишно парти в „Зад Стената“ – невероятно меню и гарантирано настроение!

Празнувайте 2017 в атмосферата на аристократичния Русчук, до запалена камина на богата трапеза в ресторант „Зад Стената“!

Новата година малко по малко наближава и вече е време да планираме къде ще я отпразнуваме с колегите или със семейството и приятелите. Винаги обаче търсим място, където не само да прекараме весело, но да е в приятна обстановка, храната да е вкусна и разнообразна, музиката да е хубава, да е по джоба на всички…

Има един ресторант в Русе, в който Новогодишното празненство ще отговаря на всичките ви критерии и ще бъде гарантирано страхотно. Това е ресторант „Зад Стената“! Оригинално, различно и гарантирано вкусно, предложението на ресторант „Зад Стената“ за организирани Новогодишни празненства е повече от изкушаващо.

Избирайки ресторант „Зад Стената“ за вашето фирмено или семейно новогодишно празненство, ще се озовете в изисканата атмосфера на аристократичния Русчук, до запалена камина, на богата трапеза. Невероятно вкусната кухня с автентични рецепти ще ви изуми с разнообразието си и ще погали сетивата ви за кулинарна наслада. Предложенията са повече от изкушаващи – пилешки шашлъци на барбекю, свински ролета с плънка от ароматни сирена, много домашно приготвени специалитети, разядки и истинска турска домашна баклава. Това са само част от вариациите на празничното меню, което предлага ресторанта, а цената на куверта е само 27 лева!

За вашето добро настроение „Зад Стената“ са поканили DJ Венци, който ще изпълнява музикалните ви желания през цялата вечер. Нещо повече – работното време ще е неограничено! Защото вашият празник ще продължи толкова дълго, колкото вие искате, без да трябва да се местите в някой нощен клуб или дискотека.

Не се колебайте дълго! Направете своята резервация още сега на телефон: 0894 848 849.

Новогодишно парти в Зад Стената

Новогодишно парти в Зад Стената

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари