Новогодишна изповед на Николета Лозанова!

0
Николета Лозанова сподели новогодишен поздрав към своите фенове
Николета Лозанова сподели новогодишен поздрав към своите фенове

Николета Лозанова сподели на стената си във фейсбук новогодишен поздрав към своите фенове.

Редовете, които тя е написала са доста лични и вълнуващи. Плеймейтката откровеничи, че през изминалата година в живота си е оставила само любящи и достойни хора и ….А на колажа със снимки едната е сърце в пясъка, с което отново поставя въпросителната – има ли нов мъж в живота й.

Ето целия текст на посланието:

Скоро, когато опиша живота си в книга, безспорно създавайки бестселър, главата от нея, описваща 2015-та година, ще носи името – „Целуната от Бог“! Изминаха 365 дни, през които получих безценни уроци, както от съдбата, така и от определени хора! Беше ми трудно, на моменти тъжно, но една усмивчица сякаш ми говореше: „мамо, и това ще мине“ и то ми минаваше буквално след секунда, така че благодарени на Никол, за 365 дни, съм била самотна и отчаяна, едва 365 секунди – уникална статистика!

И така е от 2012 година, която заради раждането й, сериозно се конкурира по щастие с тази, която изпратих. В нея оставих страхливците, комплексарите и марионетките, за да направя място в „багажа“ си за достойните, откровените, любящите и …

Много хора си мислят, че съм просто медиен продукт и ме подценяват, но без да искам да се доказвам пред никой, съдбата ми показа, че аз съм „избраната“.

Избрана съм да докажа, че нещата, които ми се случиха в личен план през 2015-та, за мнозина ще звучат като научна фантастика!

Е, не съм стъпила на Марс, защото не съм пожелала, бях на страхотни места, с още по-страхотни хора! Не съм се срещала с извънземни, защото не съм пожелала, но хората, които влязоха и най-важното „държат ме за ръка“ и през 2016-та година, са наистина „извънземно“ невероятни.

Фактите, не аз, го доказват! Е, ако престанете да гледате на живота ми просто като на жълта хроника, ще се научите и вие правилно да мечтаете и равносметката ви за всяка изминала година ще е като моята, поне три стъпала нагоре, спрямо предишната!!!

Добре дошла, моя щастлива, любовна, успешна и незабравима 2016-та, нямам търпение да те изживея!!!

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари