Новогодишна бомбичка разби прозорец на детска стая в Стара Загора

0
За късмет, децата за първи път не са наблюдавали празничните фойерверки от засегнатия прозорец
За късмет, децата за първи път не са наблюдавали празничните фойерверки от засегнатия прозорец Видео: NOVA

За късмет, децата за първи път не са наблюдавали празничните фойерверки от засегнатия прозорец

Посрещането на Новата година е свързано с традиционното веселие. За мнозина в празничната нощ присъстват и фойерверките. И въпреки постоянното напомняне за внимателно боравене с тях, за съжаление, инциденти не липсват. В Стара Загора семейство още не може да проумее как вероятно новогодишна бомбичка е разбила двоен стъклопакет в детската му стая, предаде NOVA.

„Уплаших се! Не знам камък ли е било, или пистолет. Добре, че децата бяха в хола. Ако стъклото беше обикновено, това нещо щеше да прелети директно срещу мен. Нямам думи, не знам какви са тези истории. По време на инцидента имаше пиратки и гърмежи. На 8-ия етаж не е възможно такова нещо да се случи от камък”, обясни Надка.

Жената уточни, че досега не се е случвал подобен инцидент. Късметът в случая бил, че децата за първи път не наблюдавали празничните фойерверки от засегнатия прозорец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    На тази простотия трябва да се сложи край. Щетите които нанасят тези гърмежи са неизброими, макар и за мнозина да са незначителни, а ползите, те и самите бомбаджии не могат да обяснят, кое у гърмежите ги радва. Продажбата на бомбички трябва да е забранена а фойерверки трябва да може да купуват само лицензирани пиротехници. За нас останалите — бенгалски огън.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари