Ново бедствие се стовари върху Испания

0
Порои наводниха мазета, потопени са коли, има затворени пътища
Порои наводниха мазета, потопени са коли, има затворени пътища

Властите затвориха учебните заведения заради проливните дъждове

След тежката суша, която сполетя Испания ново бедствие се стовари на Пиренейският полуостров. Значителни валежи, предизвикаха наводнения в Югоизточна Испания.

Испанските власти затвориха училища, университети и детски градини, и ясли заради проливните дъждове, които се изсипаха над югоизточното крайбрежие след продължителна суша. След пороите останаха наводнени мазета, потопени коли и затворени пътища, съобщиха от Bulgaria ON AIR.

Най-тежко засегнати са регионите Мурсия, Валенсия и Андалусия. В град Картахена службите за спешна помощ се борят с отводняването на залетите улици. На някои места в региона на Валенсия са паднали за няколко дни повече дъждове, отколкото през предходните шест месеца взети заедно, съобщи националната метеорологична агенция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Няма угодия
    Скачаха за дъжд. Сега скачат за суша. Не може да се угоди на хората. За това - Suum cuique .
  • 3
    1
    Боцко
    Не е бедствие това!Казано е-Господ забавя,ама не забравя!Нещо много зачестиха бедствията в големите държави-колонизатори,натрупали богатствата си за сметка на многобройните си колонии,сред които от скоро сме и ние,ама толкова зависима от зад океанските ни "братя"че чак правителство не можем да имаме без тяхната благословия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари