Новият заместник-областен управител на Русе ще работи за по-силна връзка между гражданите и държавата

0
Той бе категоричен, че ще защитава интересите на жителите на региона
Той бе категоричен, че ще защитава интересите на жителите на региона Видео: Русе Медиа

Людмил Христов встъпи като заместник областен управител на област Русе

 Това се случи днес по време на кратка церемония в Областната администрация. Христов увери, че всички добри практики ще бъдат продължени и изрази надежда, че резултатите от дейността на екипа ще бъдат затвърдени, предаде БРЯГ. 

„Сигурен съм, че професионалният и екипен дух ще се съхрани. Всичко това е важно, за да се постигне максимална ефективност в изграждането на една по-силна връзка между гражданите и държавата“, каза заместник областният управител.

Той бе категоричен, че ще защитава интересите на жителите на региона. Точно затова е приел и назначението. 

„Мисля, че в България все още има хора, които са запазили чувството си за морал и етика. В последните няколко години обществото видя едно друго лице, което не бе харесано“, допълни още Христов.

Новият заместник областен управител е убеден, че ще работи отлично с екипа на администрацията. Людмил Христов бе посрещнат лично от областния управител Анатоли Станев и екипа на администрацията.

Припомняме, че съгласно решение на Министерски съвет Областна администрация – Русе остана с едни заместник областен управител. Решението бе взето през декември миналата година, като с двама заместници в Северна България остават единствено областите Варна и Велико Търново.

Досегашните заместник областни управители д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов са единствените на този пост в Русенско управлявали в два последователни служебни кабинета. „Поехме щафетата в един знаков период за самата държава и участвахме в един сериозен процес, продължил повече от осем месеца. Надявам се, че обстановката в страната ще се подобри. Вярвам в промяната. От ден първи нашето желание като служебен кабинет не бе ограничено единствено до организирането и провеждането на честни избори, а приоритет бе решаването на най-наболелите проблеми за гражданите на област Русе“, каза Хебибов.

От своя страна д-р Караколева посочи, че е радостна от работата с екипа на институцията и заедно са успели да постигнат наистина високи резултати. „С работата си дадохме и малко по-различно отношение към самата институция“, допълни още Хебибов. И двамата засиведетелсваха категоричната си подкрепа към новото ръководство и обещаха да им помагат при необходимост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари