Новият том на "Петдесет нюанса сиво" излиза днес

0
Датата на издаването не е избрана случайно - на 18 юни е роден литературният герой Кръсчън Грей
Датата на издаването не е избрана случайно - на 18 юни е роден литературният герой Кръсчън Грей

Новият том на садо-мазо поредицата "Петдесет нюанса сиво" ще излезе днес и ще бъде посветен на Крисчън Грей, бленуван персонаж от хиляди читателки по света, предаде Франс прес.

Агенцията се позова на авторката на романа Е Л Джеймс. Книгата е озаглавена "Петдесет нюанса сиво, разказани от Крисчън". Датата на издаването не е избрана случайно - на 18 юни е роден литературният герой Кръсчън Грей. По този начин авторката отговаря на хилядите желания на читателките, фенки на мистериозния милиардер

Предишните три тома, разказани от завоеванието на милиардера Грей, невинната Анастейжа Стийл, бяха преведени на петдесетина езика в 125 милионен тираж.

Ръкопис на "Петдесет нюанса сиво, разказани от Крисчън" изчезна на 9 юни, броени дни преди книгата да види бял свят. Това обаче няма да попречи разпространението на книгата да започне от днес, увериха издателите, цитирани от ТАСС.

Холивудската адаптация на първия роман с изпълнители на главните роли Джейми Дорнан и Дакота Джонсън пожъна успех. Двете други екранни продължения са предвидени за Свети Валентин през 2017 и 2018 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари