Новите идоли на България!

0

22-годишната Ралица Драганчева иска да бъде българската жива кукла Барби. Затова се подлага на какви ли не интервенции, с които смята, че от грозно пате се превръща в красив лебед. „Предпочетох първо да изглеждам така, както винаги съм мечтала. Преди бях просто едно грозно патенце, сега се чувствам като лебед!“, споделя Ралица в интервю Светлана – Сесил за вестник Шоу.

Ралица е вложила над 50 000 лева във визията си. „Косата ми струва 1100 евро, която сменям на четири месеца, през ден ходя на солариум, а и да не включвам всички останали дребни глезотийки…“, смята Ралица, която в момента живее в Атина. „Това, което знам със сигурност, е, че никога не бих се върнала в България за нещо по-различно от ваканция. Тук няма злоба, няма лоши коментари, няма и интриги. Чувствам се спокойна и щастлива“.

Ралица работи като хостеса в заведение, но не за дълго. Иска да отвори бизнес с баща си. Твърди, че може да удвои парите, които влага в бизнес начинаня. Минала през няколко плейбоя и един бияч, която я тормозел физически, днес Ралица е акостирала на кея на Мариян – 23-годишен, занимава се основно с бодибилдинг. „Със страхотни сини очи е, перфектно тяло, а най-хубавото е, че постоянно ме изненадва, готви ми и ме глези много. Не съм срещала толкова перфектен мъж – както външно, така и вътрешно“, казва Ралица.

Преди година тя се опита да спечели конкурса „Мис Силикон“, но завърши втора. „Тази година имах възможност да участвам в „Мис Плеймейт”, но аз се отказах. Скоро, след като си дойда в България, смятам да продължа с изявите си, и този път победата да е моя“, кани се блондинката.

„Предлагали са ми всякакви оргии за неприлично големи суми – на яхти, на открито… Предлагали са ми да участвам в порно филми, също така и договор от една телевизия, естествено – пак за порно филми. Смятам, че тези предложения са нормални, защото изглеждам добре, а всеки би искал да гледа гола, добре изглеждаща жена. Замисляла съм се, но досега не съм се съгласявала“, споделя българската жива Барби.

„Обичам грубия секс и смятам това за любимата ми фантазия, моногамна съм, но обичам разнообразието в секса – с един и същи човек, но всеки път различно.Но аз не обичам футболисти и никога не съм им обръщала внимание. Падам си по ММА-ейци“, анонсира се Барби, която разкри, че най-голямата сума за секс, с която била офирирана е 17 000 лева.

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари