Нови уреди в залата за фитнес в Ценово

0

Залата за фитнес в Ценово вече е оборудвана с нови уреди.

По този начин значително се подобрява тренировъчният процес на всички, които искат да имат тела на манекени. „След като извършихме основен ремонт на залата монтирахме и новите уреди. Те са с марката на реномиран производител и са на професионално ниво“, обясни спортният организатор Борислав Атанасов.

Залата за фитнес се превърна в своеобразен хит сред младите хора от общината. Това е и една добра възможност за осмисляне на част от свободното време на младите хора. Комплексът е отворен от сутринта до късно вечер като съоръженията се използват напълно безплатно. За да изваят телата си, тук идват не само активни спортисти. В залата често могат да се видят момичета и момчета на различна възраст, които тренират по индивидуални програми. След работа спортните занимания привличат все повече мъже и жени. Колкото и невероятно да звучи, редовни посетители в залата са и няколко души на  пенсионна възраст, които поддържат младежки дух в здраво тяло. Всеки, който пристъпи прага на залата, получава подробни указания за натоварването на всяка група мускули и използването на уредите.

Инициативата за новия облик на спортната зала беше безрезервно подкрепена от ръководството на общинската администрация като направената инвестиция е на стойност за повече от 15 000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари