Нови правила на "Топлофикация Русе" от 1 юли

0
При неосигурен достъп за отчет клиентът губи правото си на отстъпки
При неосигурен достъп за отчет клиентът губи правото си на отстъпки

"Топлофикация Русе" ЕАД въвежда нови правила за програмата "Изряден клиент" от 1 юли 2017 г.

Описание на програмата: В програмата участват ежемесечно всички клиенти, използващи топлинна енергия за битови и небитови нужди, които са изпълнили едновременно следните условия:

1.  Нямат просрочени, съдебни и присъдени задължения към „Топлофикация Русе” ЕАД и фирмите за дялово разпределение (ФДР) до последния ден на месеца, за който се издава фактурата.
 2.  Всички уреди в имота им са с преминала метрологична проверка и са изпълнили в срок предписанията на „Топлофикация Русе” ЕАД и ФДР за метрологична проверка и подмяна на уредите за дялово разпределение.

  • В случай на неизпълнение на условието по т.2, клиентът възстановява правото да участва в програмата „Изряден клиент” от месеца, следващ месеца, в който е изпълнил предписанията и отговаря на другите условия на програмата.

 3. Осигуряват ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение (водомери)  от ФДР и „Топлофикация Русе” ЕАД чрез визуален отчет, дистанционен отчет или предоставяне на данни чрез интернет сайта на „Топлофикация Русе” ЕАД.

При неосигурен достъп за отчет клиентът губи правото да участва в програмата „Изряден клиент” както за текущия месец, така и за следващия.

„Изрядният клиент”  се ползва от пределна цена за Битово гореща вода  в размер на 10,00 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик битово гореща вода.

Пример:
При цена за съответния месец за един кубик битово гореща вода в размер повече от 10 лева с ДДС, „Изрядният клиент”  заплаща за всеки потребен и отчетен кубик цена в размер на 10 лева с ДДС.

При цена за съответния месец за един кубик битово гореща вода в размер по малко от 10 лева с ДДС, „Изрядният клиент”  заплаща цената определена от фирмата за дялово разпределение.

За отопление (енергия от отоплителни тела, енергия отдадена от сградна инсталация и енергия от отоплителни тела в общи части) не се прилага отстъпка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари