Нови подробности за убийството на Алена Щерк

0
До прокуратурата сигнали за домашно насилие от името на убитата Алена Щерк не са постъпвали
До прокуратурата сигнали за домашно насилие от името на убитата Алена Щерк не са постъпвали Видео: NOVA

Проверява се дали има жалби за домашно насилие срещу сочения за убиец Виктор Спига

Говорителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA, че до прокуратурата сигнали за домашно насилие от името на убитата Алена Щерк не са постъпвали. Все още обаче се проверява дали жалби не са писани до районни управления на МВР.

Петрова разясни хронологията на събитията в злополучния за Щерк ден. Включила се е алармена система в дома й, но не е била задействан от нея паник бутон. На място е пристигнал екип на охранителната фирма, който установил, че входната врата на апартамента е заключена и няма следи от взлом. Последвало телефонно обаждане към жертвата, но без отговор от нейна страна.

„На този етап обективните находки сочат най-вероятна възможност убийството да е извършено или в автомобила на жертвата, или в гаража”, каза говорителят на СГП, но подчерта, че това подлежи на експертизи. Тя потвърди, че са открити следи от белина във въпросния гараж, което предполага опит за заличаване на следи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Русенец
    Поредният ликвидиран курваляк правеш свирки на чужденците.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари