Нови директори ще имат две русенски училища

2
Ясни са имената на спечелилите конкурса за шест общински учебни заведения
Ясни са имената на спечелилите конкурса за шест общински учебни заведения

Ясни са имената на спечелилите конкурса за шест общински учебни заведения

Имената на новите директори на общински училища в Русенска област, класирани на първо място в проведения конкурс, вече са ясни, съобщи началникът на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева.

От явилите се на писмения изпит 10 кандидати всички са преминали с резултат над 30 точки, за разлика от други области в страната. Най-ниският резултат при кандидатите от Русенска област е 31 точки, а най-високият – 43 точки, което говори много добре за качествата на гилдията в областта, пише Русе Медиа.

Повечето от новите директори заемаха и досега този пост, с две изключения – в Долапите и ПГВДА. Ето и кои са спечелилите конкурса:

Камен Минков – ОУ „Братя Миладинови“

Вергилия Грънчарова – ОУ „Олимпи Панов“

Мария Иванова-Тодорова – СУ „Васил Левски“

Даниела Дойнова-Кънчева – ПГДВА „Йосиф Вондрак“

Теодора Ганева – ОУ „Христо Смирненски“, квартал “Долапите“

Хабибе Панджарова – ОУ „Петко Рачов Славейков“, с. Смирненски, община Ветово.

Новите директори поемат поста след сключване на споразумение с началника на РУО-Русе на основание чл.107 от Кодекса на труда във връзка с чл.96, ал. 1, за определяне на допълнителните условия, свързани с възникналото от конкурс трудово правооотношение за длъжността „директор“ на общинско училище, уточни още д-р Росица Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    Любляна
    Колко е тъжно удобни и самозабравили се хора да решават човешки съдби. Дипломата по богословие е добра масккровка за наивници. Но Бог вижда.
  • 14
    6
    русенка
    Сетихме се.Говориш за Р. П. Белчева - бившата директорка на Иконома.Винаги сме знаели,че ще има възмездие за нея.На колко хора вгорчи живота само тя си знае.
  • 20
    5
    Върховна сила
    То и една жалка алчна нещастна мишка подобно на тошко уволняваше наред но и дойде реда и инсулт и чука по голямата космата кратуна пълна с алчност и злоба .Природата си знае работата.
  • 18
    4
    Теодор Коцев
    А мен кога най-после ще ме пенсионират, че така и така не можа никой да ме уволни за 25 години, откакто съм директор на СУ Христо Ботев-Русе. Нищо, че имам над 200 нарушения и че Райнов ме уволни, съдът пак ме върна, понеже съм от Реформаторския блок, пардон Демократична България и затова съм почитан от всички видни русенци. Уволних много хора през годините, ама мен никой не може!
  • 30
    3
    Мишконец
    И аз искам да съм пак директор на ОУ и да правят ремонт на покрив ,изолация и дограма ,че да крадна пари и материали защото съм алчна,високомерна и злобна миша душичка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари