Новак Джокович поздрави баба Веска от русенското село Черешово за рождения ѝ ден

7
Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления лично от Новак Джокович за 81-вия си рожден ден
Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления лично от Новак Джокович за 81-вия си рожден ден

Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления лично от Новак Джокович за 81-вия си рожден ден

Невероятната изненада организира нейната внучка Боряна Узунова, един от най-успешните предприемачи на България до 30 години и основател на компания, посветена на елиминирането на отпечатъка от модната индустрия, предаде Telegraph.bg.

Баба ѝ проследила всички мачове на Australian Open, където световният №1 в тениса вдигна рекордната си 10-а титла и общо 22-а за Големия шлем, с което се изравни на върха във вечната ранглиста с Рафаел Надал. След турнира възрастната жена признала на Боряна, че голямата ѝ мечта е да гледа сърбина на финал от Големия шлем и то от неговата ложа заедно с цялото му семейство, да вика най-силно и да прегърне майка му Дияна.

Внучката публикува в Инстаграм думите на своята баба и нейната последователка Галина Михайлова (Мис България Свят 2016) успя да я свърже с чичото на Ноле – Горан, който е голям приятел на България и дори бе директор на Sofia Open 2019. Каква бе изненадата на баба Веска, когато на 7 февруари получи по телефона едновременно честитки за празника от Боряна и от самия Ноле. Той за пореден път демонстрира топлото отношение към почитателите си, изпращайки специално записан поздрав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Анонимен
    Тая внучка за ли не съм я виждал никога из Русе?И тя ли е поредната избягала след дипломиране?Или от рано в посъветвана и уредена да изчезва от този пропаднал град?
  • 18
    1
    Хари
    Поредното доказателство за топлите връзки между обикновените хора, напук на политиците измекяри.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари