Нова теория: Омикрон може да е дошъл от мишка

2
Тя опровергава тази, че вариантът е еволюирал при продължителна инфекция в пациент с тежка имунна недостатъчност
Тя опровергава тази, че вариантът е еволюирал при продължителна инфекция в пациент с тежка имунна недостатъчност

Тя опровергава тази, че вариантът е еволюирал при продължителна инфекция в пациент с тежка имунна недостатъчност

Изследователи от Китайската академия на науките в Пекин оповестиха шокираща теория за възможния произход на варианта Омикрон.

Те твърдят, че е възможно той да е създаден в тялото на мишка. Теорията им е публикувана в Journal of Genetics and Genomics и опровергава преобладаващата теория, че полимутантната шипова последователност на Омикрон е еволюирала при продължителна инфекция в пациент с тежка имунна недостатъчност, предава БГНЕС.

Теорията гласи, че мишка е била заразена с човешкия вирус чрез "обратен зоонозен трансфер", при което вирусът еволюира всички свои 45 мутации и след това се прехвърля обратно в хората.

Изследователите все още проучват въпроса дали е възможно мишката да е заразена случайно, или нарочно; и ако е случайно – как отново вирусът е преминал в хората; а ако е нарочно – защо е допуснато вирусът да се разпространява „навън“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Мхм
    Баце не бъди тях, не разсъждавай излишно. Върви да издоиш козичките, не се занимавай с интелектуални чекии.
  • 1
    2
    Най-ВЕРОЯТНО
    НАЙ ВЕРОЯТНО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ ОТ 2020 Г.И ДО СЕГА И НАПРЕД ДА СЕ Е РОДИЛА В БОЛНИ ВИСОКООБРАЗОВАНИ МОЗЪЦИ НЯКЪДЕ СРЕД ОБЩЕСТВА КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА РАВНИ С БОГОВЕТЕ И НАД ТЯХ В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ДА ПООПРАВЯТ ИКОНОМИКИТЕ НА КОНСУМАТОРСКИТЕ СИ ОБЩЕСТВА И ДА ВКАРАТ В МАТРИЦАТА НА КОНТРОЛА" ИЗТОЧНИТЕ И ЗАПАДНИТЕ ИНДИЙ",ЗАЩОТО В ТЕХНИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ И ДЖЕНДЪРСКИ СЪЗНАНИЯ НИЕ СМЕ ТОЧНО В ТЕЗИ РЕГИОНИ,НИЩО ЧЕ ИМАТ САМО ЕДНА ОТСКОРОШНА ДВЕСТА ГОДИШНА ИСТОРИЯ И ПРИНОС КЪМ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА.ВСЕ ПАК В ЕДНО ИСКАЗВАНЕ НА МЕГИ ПРЪМОВА ОТДАВНА УЗНАХМЕ ЧЕ НА БЪЛГАРИЯ И Е ОТРЕДЕНО САМО ОТРАСЪЛА"ЯГОДИ И КЪПИНИ".ТЕЖКО НИ И ГОРКО ЗАРАДИ ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ,ГАОВОПЕТРОЛНИТЕ,ДЖЕНДЪРСКИТЕ И ЕНЕРГИЙНИ ЛОБИСТКИ КРЪГОВЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА МИНИСТЕРСТВА И ДЪРЖАВА. " БОЖЕ ПАЗИ И ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРИТЕ"....
  • 4
    1
    Анти-ковидфашизъм
    Най-вероятно мишката да е излезнала от мозъка на ТЪПАНА ПЛАТЕН който е писал тази малоумщина.ДА ВИ ИЗГОРИ РЕДАКЦИЯТА УТАЙКИ ПРОСТИ!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари