NOVA свали "Комбина"

0
Румен Луканов се завръща
Румен Луканов се завръща Снимка: Нова телевизия

Дни преди началото на есенния телевизионен сезон Нова телевизия изненадващо реши да свали от ефира си неделното предаване "Комбина".

От ръководството на частната телевизия са преценили, че е по-подходящо да пуснат някакво забавно шоу в неделя от 6 до 7, вместо да залагат на публицистика, пише 168 часа.

Решението даде шанс на "вечния" Румен Луканов да се завърне с неостаряващото му шоу "Сделка или не". В него се изисква от участниците единствено да отварят капаци на кутии, под които се крият различни суми. Номерът е накрая да останат само кутиите с дебелите пачки, които да ощастливят госта на Луканов.

Лесното за преглъщане шоу преди вървеше през седмицата, но сега ще му се даде шанс да изгрее в най-гледаното време в последния ден от седмицата. Интересна ще е битката му за зрителския интерес с публицистичното предаване "120 минути", което върви по същото време в ефира на Би Ти Ви.

Босовете на "Нова" са решили да запазят водещите на "Комбина" - Галя Щърбева и Лора Крумова. Двете ще отидат в "Събуди се", което се излъчва в събота и неделя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари