Нова специалност в РУ „Ангел Кънчев“

2
Специалност „Европейско и международно сътрудничество“ е интердисциплинарна програма
Специалност „Европейско и международно сътрудничество“ е интердисциплинарна програма

Специалност „Европейско и международно сътрудничество“ е интердисциплинарна програма

След няколкогодишна пауза Русенският университет „Ангел Кънчев“ обяви прием по напълно нова интердисциплинарна бакалавърска програма.

Специалност „Европейско и международно сътрудничество“ е интердисциплинарна програма в областта на европейските проекти и международното бизнес сътрудничество, съобщиха от учебното заведение.

Обучението се провежда по иновативна система от 4 образователни модула: Европейско и международно сътрудничество в публичния и неправителствения сектор, международно бизнес сътрудничество, английски език за международно сътрудничество и извънаудиторна практическа подготовка.

Специалността е ориентирана към отговаряне на нуждите на бизнеса за специалисти, които знаят и могат да разработват европейски и други международни проекти. Завършилите специалността получават правоспособност за управление на средствата по европейските фондове според Закона за управление на средствата от Европейските фондове при споделено управление (ЗУСЕФСУ) и професионална квалификация „Експерт по европейски програми и международна дейност“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    Люси
    Корекция - снахата е доктор по администрация и управление и главен асистент по социални дейности от лятото на 2022 година. Пишете точно.
  • 7
    8
    Информиран
    Снахицата лятото на 2023 г. я направиха доктор по администрация и управление и веднага след това главен асистент по социални дейности без един час преподавателска работа, че започна и лекции да води - да се чудиш какъв капацитет е. Синът за 2-3 години го стъкмиха за доцент, с съпругата на вожда е в отдела за приемане на студенти. Така че цялото семейство е вредено на работа в университета. Само дъщерята не, защото живее в Германия. Снахата като съпруга си за нула време ще я направят доцент. В скоро време университета може да смени патрона си Ангел Кънчев с името на вожда както са тръгнали нещата.
  • 1
    7
    Густав Адолф, до Bazilena
    Снаха
  • 7
    6
    Bazilena
    Погледнах в сайта на РУ-то за този бизнес факултет и в една от катедрите видях преподавателка с фамилия на висшия ръководител, демек ректорът. Сега, тя каква му се пада, дъщеря или снаха, щот човекът добре я уредил. Може и професор да стане кат има такъв гръб.
  • 3
    5
    Базилена
    Няма се ебабате с РУ, където моята Любоф е Дохтор ей. Докторът на Любовните Нууки бенчо бенчоф.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари