Нова измама! Прати ми 10 смс-а и съм твоя

1

За 6 лева Кристина Андреанова "прави всичко на скайп", за 12 лева можеш да я имаш на живо. Дали, ама надали!

След като разкрихме мрежа за измами, организирана чрез секс оферти във фейсбук, сега попаднахме на нова схема, с която други труженички събират пари. Този път с по-малки суми, но за сметка на това вероятно с по-голям оборот. Разследването започва, след като репортер на сайта получи предложение за виртуален секс по скайп. Офертата идва от Кристина Андреанова, на чийто профил във фейсбук се кипри руса кифла с напомпани с хиалурон устни.

Срещу 5 смс-а по 1,20 лв.  тя казва, че: "прави всичко пред камера по скайп“. Срещу двоен брой смс-и или цифром и словом 12 лева , момичето обещава да се срещнем на живо и да се забавляваме.  Влизаме в диалог и питаме колко ще ни струват услугите й на час, а тя обяснява, че няма да ни струват нищо, само да й пратим съобщенията.

След това й задаваме въпрос дали може да доведе и своя приятелка и Кристина ни изпраща линк към профила на Дилена Димитрова- танцьорка.

Тук попадаме на нашата "стара" познайница Дилена от Дилена Къмпани - една от "ВИП моделките", които са готови да пресекат цялата държава в най-големия сняг само срещу 80 лева и да ти предоставят пълен набор от удоволствия. Андреанова твърди, че е в Пловдив и може веднага да се отзове на повикването. На следващия ден и Дилена атакува профила ни с типовото съобщение за смс-ите. Разговорът протича по същия начин. 

Проверка в социалната мрежа показа , че въпросната Дилена има цели 22 профила във Фейсбук с хиляди приятели и последователи.

Приятелката й Кристина се появява с два профила /или поне толкова открихме/ - като в единия се представя за Кристина, а в другия за Мариела Андреанова. Профилите са с идентични снимки. От тях става ясно, че момичето е от Стара Загора, на 21 -години, а идолът й е Асен Блатечки. На една от снимките тя дори позира с него. 

„Тези измами стават все по-разпространени, а фейсбук е идеалния капан за наивници. Изпращаш смс-ите, след това момичето ти блокира профила  и си прибира парите от мобилния оператор, с когото си е сключила договор. Ти няма да тръгнеш да се жалваш в полицията, че някаква пикла те излъгала и ти е взела 12 лева. Така че момичето си е на чиста печалба", твърдят източници на TrafficNews.bg.

За схемата на  другата "ВИП моделка" Сияна  Николова, която открадна профила на румънска секс бомба и събира с него по 80 лева от наивници четете ТУК!

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари