Нова чистка в МВР

3
Над 15 областни директори са помолени да напуснат
Над 15 областни директори са помолени да напуснат Снимка: МВР

Над 15 областни директори са помолени да напуснат

Директори на областни дирекции на МВР са извикани на среща с вътрешния министър Калин Стоянов и са били помолени да напуснат. Това съобщи NOVA, цитирайки свои източници.

Става въпрос за около 15 директори, извикани в сградата на ул. „6-ти септември” тази сутрин. Било им е предложено да освободят постовете си. На тези, които искали да останат в системата, им било предложено да бъдат преназначени на 3-4 степени по-ниско ниво в системата на МВР. Другият вариант бил да напуснат по собствено желание, допълват източниците от ведомството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Васко Георгиев
    МВР е основата на бандитизма.
  • 14
    2
    Барболиев
    ППДБ ПОДЛОГИ НА ДПС И АМЕРИКАНЦИТЕ
  • 16
    1
    Иван
    Те, ППтата си казаха, ще сменят всички с одобрени от Посолството. Тук новина няма. Новината е колко много ниско интелигентни хора има в България щом гласуват за партии като ПП и ДБ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари