Нова авиолиния открива Летище Пловдив

2
Полетите ще са до английския град Бирмингам
Полетите ще са до английския град Бирмингам

Полетите ще са до английския град Бирмингам

Нова авиолиния открива Летище Пловдив от края на месец ноември. Тя ще свързва английския град Бирмингам с Пловдив. Полетите ще се изпълняват от авиокомпания Райънеър веднъж седмично, съобщават от летището.

В момента седмично се изпълняват по 10 полета от Лондон до Пловдив, като и по един полет от Манчестър и Белфаст.

Според изпълнителния директор на летището Дойчин Ангелов новата линия става възможна благодарение на сътрудничеството с Фонда за развитие на Летище Пловдив, информира БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Светла Попчева
    Защо откривате полети само до Англия? Не са в ЕС... Когато имаше полети до Белгия / Шарлероа, Раянег/, самолетите бяха пълни. Имаше пътници и от съседните държави. Все пак Брюксел е европейската столица, много хора пътуват дотам. А и Амстердам е близко... Английските дестинации са абсолютно нелогични.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари