Нова авария на сметосъбиращата техника в Русе

2
И днес сметосъбирането ще бъде нарушено в някои квартали
И днес сметосъбирането ще бъде нарушено в някои квартали Снимка: Facebook

И днес сметосъбирането ще бъде нарушено в някои квартали

Нова авария на сметосъбиращата техника в Русе. И днес сметосъбирането ще бъде нарушено в някои квартали.

НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ЕООД - Русе съобщава, че вчера около 13:00 часа сметосъбирането в кварталите: „Здравец“, Здравец Изток“, „Родина 1“, „Родина 2“, „Родина 3“, „Център“, беше временно възстановено, но от днес /08.02.24 г./ сутринта поради нова авария на сметосъбиращата техника сметосъбирането отново ще бъде нарушено в същите квартали.

Работи се по възможно най-бързо отстраняване на аварията. Площадките около контейнерите за битови отпадъци ще продължават да бъдат извозвани от МПС-та за едрогабаритни отпадъци.

"Извиняваме се на гражданите за причиненото неудобство", заявиха от дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    16
    Dronka
    Много често,започнаха да се случват аварии на НЕЛСЕН. Това сигурно е някаква нова схема?! Нови камиони,нова техника,а през седмица - авария!!!
  • -2
    15
    Путки
    Майни и недоебани
  • 6
    14
    към общ съвет русе
    На кой и кого интересите прокарвате и обгрижвате? Не е ли приоритет град Русе и русенци? За какво сте там селяндури такива?
  • 7
    13
    КЪМ ОБЩ.СЪВЕТ РУСЕ
    Крайно време е да си свършите работата медузи двулични такива.Имате председател.Не се ошеметявайте плъшоци мизерни и тихо да гризкате.обществено сиренце и поръчки.Внасяйте предложение и махайте частниците от чистотата на града.Общината има достатъчно сили да се справи и създаде по добре платени работни места.Но не като "паркинга".Частниците в този бизнес са тотал щета.
  • 2
    12
    До Джони
    Ако бяхме в Харлем ,по добре.1 галон бензин 3 л.750 милиграма = 2.20 u s d. Тук и бензина Fucking.Цяло печено пиле 5 $. Там поне ще барнеш за гъзягата латинос,мулатки,а тук на международното плешиви травестити неумити.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари