Нов свръхзаразен вариант на Ковид-19 е засечен в Лондон

0
ВА.2.86 е открит в страната при лице, което не е пътувало наскоро
ВА.2.86 е открит в страната при лице, което не е пътувало наскоро

ВА.2.86 е открит в страната при лице, което не е пътувало наскоро

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) съобщи в петък, че първият случай на вируса COVID-19, вариант ВА.2.86, е открит в страната при лице, което не е пътувало наскоро, предава БГНЕС.

В четвъртък Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ заявиха, че проследяват новия, силно мутирал вариант на вируса, който причинява COVID.

Вариантът е идентифициран също така в Израел, Дания и Съединените щати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ковид-19 казвате?!!
    Това ли е причината педиатрите да настояват за ваксини? **************************************** https://thebulgariantimes.com/това-ли-е-причината-педиатрите-да-наст/
  • 4
    1
    фена на Путин
    Айде ново двайсе. Нов мутант, нови вълни трупове. Ако някой е забравил, случайно, да напомня, Ковид се създаде и умишлено се разпространи от САЩ. СЗО го потвърди, не РИА новости.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари