Нов случай на ученическа агресия във Варна

0
Пострадало е момче, разпознат като побойник във видеоклип, разпространен по-рано
Пострадало е момче, разпознат като побойник във видеоклип, разпространен по-рано

Пострадало е момче, разпознат като побойник във видеоклип, разпространен по-рано

Районна прокуратура - Варна ръководи още едно досъдебно производство, образувано след нов случай на агресия между учащи. Пострадал от противообществената проява този път е ученик, който е установен като един от участниците във видеоклип, разпространен ден по-рано и показващ агресия срещу момиче.

Потърпевшият е разпитан, разпитани са и свидетели на случилото се. Работи се по установяване самоличността на всички участници, както и на всички факти и обстоятелства около случая. Сигналът е постъпил в следобедните часове на 25 януари 2024 година.

Проявите на агресия са неприемливи във всичките им форми, а още повече в случаите, когато става дума за деца. Прокуратурата ще прояви безкомпромисност към всички подобни деяния и към лицата, съпричастни към тях, заявиха от държавното обвинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари