Nokia 8 – Голямото завръщане!

1
Отсега нататък Nokia разчита само на Android
Отсега нататък Nokia разчита само на Android

Така в Холивуд биха обявили премиерата на Nokia 8.

Няма как лъвовете на киноиндустрията да бъдат безпристрастни, защото Nokia 8 е първият смартфон, който използва автентична холивудска технология, за да ни потопи в магията на голямото кино. Прави го с иновативната 360 градусова OZO AUDIO технология,  която записва и възстановява звука от три различни ъгли. Звук като на кино, който ти позволява да уловиш всеки нюанс от любимите си гласове и буквално те вкарва в музиката.

Това обаче е само началото. Истинските киноефекти на новата Nokia 8 са в изображението и по-точно във възможността да разкажеш всяка история от две гледни точки. Иновативната технология, разработена съвместно с легендарната марка "Zeiss" дава възможност на Nokia 8 не само да снима, но и да предава едновременно  с трите си камери – две основни и една селфи, използвайки Dual-Sight режим. За първи път можеш не само да видиш, но и да предаваш онлайн какво се случва от двете страни на телефона. При това, в реално време. Феновете от Лондон родиха специален жаргон – вече най-модно е да си правиш вместо selfie - bothie. Както се досещате, това е възможно единствено с Nokia 8.

За създателите на Nokia 8 съвършенството отвътре не е достатъчно. Дизайнът е този, който би накарал всеки потребител с изтънчен вкус да се влюби в Nokia 8 от пръв поглед. Изработката му отнема 20 часа за всяко отделно устройство, защото процесът на обработка минава през 40 степени на полиране и закаляване до пълно огледално съвършенство.

Отсега нататък Nokia разчита само на Android. Операционната система e изчистена Android версия, което означава предварително инсталирани само най-необходимите апликации, без никакви излишни приложения, които да товарят работата на устройството. За още по-голямо удобство на потребителите устройството ще получи обновената версия Android Oreo, а производителите са се погрижили да заложат и регулярни месечни ъпдейти на софтуера. Oперативната пaмeт e 4 GВ. Вътpeшнaтa памет е 64 GВ, но ако решите, че не е е достатъчна, мoжe дa я увеличите дo 256 GВ. Телефонът разполага с мощен 4-ядpeн процесор SnapdragonTM 835 на Qualcomm, и с това гарантира изключителна производителност. Дисплеят му е 5.3 инча c резолюция 2560х1440 пиĸceлa, а камерите са 13 мeгaпиĸceла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари