Нито един съдия от Стара Загора не иска да гледа делото "Дебора"

0
ВКС ще определи в кой съд ще се разглежда делото
ВКС ще определи в кой съд ще се разглежда делото Снимка: БГНЕС

ВКС ще определи в кой съд ще се разглежда делото

Наказателно дело от общ характер с подсъдим Г. Г., на 26 години, е изпратено на Върховен касационен съд за определяне на друг, еднакъв по степен съд, който да го разгледа, съобщиха от съда в Стара Загора.

Всеки един от съдиите от състава на Районен съд - Стара Загора, след определянето му за докладчик, чрез системата за случайно разпределение, се е отвел от разглеждане на делото.

Една част от съдебните състави са се отвели поради произнасяне по въпроса за мярката за неотклонение, взета в хода на досъдебното производство. Счели са, че тези произнасяния са пречка да разгледат наказателното дело от общ характер, поради изразено становище по доказателствата, въпроса за вината и доказаност на обвиненията.

Останалата част от съставите са се отвели с оглед публично разпространените съмнения в безпристрастността и обективността им при разглеждане и решаване на делото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Петър
    Старозагорският съд е за съд... Закривайте го! Позорно бягство от отговорност, подкупност до шия.
  • 6
    3
    до 2
    И аз съм на същото мнение! Нещата миришат от самото начало!
  • 3
    2
    Az
    Това че съдиите отказват да гледат делото говори ли ви нещо? Че нещата не са така както се представят в медиите, и че има натиск делото да приключи по точно определен показен начин.
  • 5
    1
    Какво значи не искам
    като не иска да си ходи в къщи и или да си търси друга работа. То не може само сладките дела да гледаш, дето пада келепир
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари