Съдът: Георги Георгиев остава в ареста

2
Адвокатите на Георгиев заявиха, че ще обжалват решението
Адвокатите на Георгиев заявиха, че ще обжалват решението Снимка: БГНЕС

Адвокатите на Георгиев заявиха, че ще обжалват решението

Георги Георгиев, който нападна 18-годишно момиче и му нанесе множество наранявания с макетно ножче, остава в ареста. Решението е на Районния съд в Стара Загора, предаде БГНЕС от града на липите.

Адвокатите на Георгиев заявиха, че ще обжалват решението.

На 26 юни около 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с множество порезни рани и обилно кръвотечение. Момичето било настанено в болница.

Задържаният Георги Георгиев е изпратил закани за убийство два дни преди трагедията. Това е станало чрез интернет приложение. На 24 юни обвиняемият е изпратил съобщение с текст „Направо те убивам”. На 25 юни съобщението гласяло „Ще ти закача главата”, а на следващия ден е извършено насилието.

Днес в цялата страна ще се проведат шествия в подкрепа на пострадалата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Да обжалват
    ГЬОНЕВА насреща
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари