Нинова: Борисов е страхлив по природа

0
За 15 години в политиката той нито веднъж не се изправи в дебат човек срещу човек, заяви лидерката на БСП
За 15 години в политиката той нито веднъж не се изправи в дебат човек срещу човек, заяви лидерката на БСП Видео: Нова телевизия

„С Бойко Борисов имахме различни условия за дебата. Той настояваше да е с експерти, а аз - да е лидерски. Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Лидерите носят отговорност. Той искаше да е с експерти. Борисов се отнесе лековато към този дебат, гледа на него като шоу или мач. Обясни ми, че ще стоим отстрани и ще ръкопляскаме”, заяви в студиото на „Здравей, България” лидерът на БСП Корнелия Нинова.

А дали наистина ще има дебат между ГЕРБ и БСП?

Бойко Борисов нито веднъж през 15-годишната си политическа кариера, не пожела да се изправи лице в лице срещу опонента си. Той просто е страхлив по природа”, коментира Корнелия Нинова.

И задочно зададе въпрос към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов: „Каква му е позицията към Европа на две скорости, както и позицията му за Закона за храните”.

А с коя друга партия или движение би се коалирала БСП?

БСП ще опита да направи правителство, дори и да не е първа политическа сила при предсрочните избори. Първо, трябва да видим кои са партиите, влезли в парламента след изборите. После, ще направим вътрешно партийно допитване с кого нашите партийни членове искат да се коалират. И едва след това ще се срещаме с партиите”, каза Корнелия Нинова.

„Няма да е лесно за никого след изборите”, заключи тя.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари