Нинова: Борисов да си поиска вот на доверие

0
Днес управляващото мнозинство за пръв път се разцепи
Днес управляващото мнозинство за пръв път се разцепи

"Бойко Борисов да си поиска вот на доверие от коалиционните партньори, след като днес го бламираха за КФН".

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на отчет на ПГ на „БСП за България“ за изминалия парламентарен сезон в зала „Изток“ на Народното събрание, предаде Агенция „Фокус“.

На въпрос дали от БСП са обсъждали вот на недоверие срещу правителството Нинова заяви, че такъв не е обсъждан в органите на партията. „Така че на този въпрос на този етап не мога да отговоря. Можем да го поставяме в бъдеще, но към днешна дата нямаме такова решение“, каза Нинова.

Тя обясни, че днес като че ли се е проявило първото сериозно пропукване между коалиционните партньори. „Сериозен удар между тях, между коалиционните им отношения. Имам предвид отхвърлянето на предложението на ГЕРБ за избор на зам.-председатели на Комисията за финансов надзор“, зави лидерът на БСП.

Според нея днешният случай не е от този, в който те са заявявали, че те ще останат на различни мнения. „Днес управляващото мнозинство за пръв път се разцепи по сериозна тема“, каза Нинова.

Според нея това е сериозна симптоматика в правителството. Нинова посочи, че като се добави битката между двете лобита в ГЕРБ и обясни, че това води до вътрешнопартийни проблеми. 

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари