Нина Добрев празнува рожден ден

0
Българската гордост в Холивуд на 31
Българската гордост в Холивуд на 31 Снимка: Getty Images

Красивата и талантлива Нина Добрев празнува своя 31-ви рожден ден днес!

По повод празника си, актрисата публикува обръщение в социалните мрежи, с което приканва всички нейни почитатели да дарят по 1 долар за всяка година, която е изживяла в подкрепа на Австралия, която е обхваната от катастрофални пожари.

Нина е известна с любовта си към животните и с благородните каузи, които подкрепя в тяхна защита. Тя насърчава осиновяването на домашни любимци и дава пример с кучето си, което също е спасила от приют.

Нина или Николина Константинова Добрева, както е цялото ѝ име, е родена през 1989 година в София, но живее в Канада почти цял живот, тъй като цялото ѝ семейство емигрира, когато тя е едва 2-годишна. 

Актрисата има по-голям брат Александър. Баща й Константин е компютърен специалист, а майка й Михаела е художничка. Макар и израснала далеч от България, Нина говори свободно български език и в интервюта винаги е заявявал гордо, че е българка.

Нина учи в училище J. B. Tyrrell, където играе балет и художествена гимнастика и участва в джаз класове. По-късно учи в Академичното училище за изкуства Уексфорд, което се намира в Скарбъроу, Онтарио и в университета Райерсън в Торонто със специалност социология.

През 2008 г. прекратява ученето, за да се съсредоточи върху актьорската си кариера. Добрев взима уроци по актьорско майсторство в студио Армстронг в Торонто.

Кариерата си Добрев започва като модел и с участия в реклами, а впоследствие започва да се явява и на прослушвания за различни роли в киното и телевизията.

Тя е трикратна носителка на награда "Изборът на публиката". Най-известна е с ролите си на Мия Джоунс в „Деграси: Следващо поколение“ и Елена Гилбърт/Катрин Пиърс в хитовия американски сериал "Дневниците на вампира".

По време на снимките на "Дневниците на вампира" през 2010 г. започва връзка с екранния си партньор в сериала Иън Сомърхолдър, с който са заедно в продължение на 3 години, но в крайна сметка слагат край на голямата си любов, оставяйки феновете им с разбити сърца.

До днес нашето момиче не е имало друга по-сериозна връзка и се е отдала изцяло на кариерата си, която се развива повече от добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари