Метеоролог: Решенията в НИМХ се взимат тайно и се налагат силово

0
Той допълни, че има вероятност НИХМ да се превърне във ведомствена служба, от което ще пострада цялото общество
Той допълни, че има вероятност НИХМ да се превърне във ведомствена служба, от което ще пострада цялото общество Видео: NOVA

В сряда институтът спря да дава информация за времето

„За нас решенията в НИХМ се взимат тайно, без обсъждане, в последния момент и се налагат силово”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA  метеорологът Орлин Георгиев.

„Институтът днес не изпълнява само задачи в интерес на МОСВ. Ние неведнъж подчертаваме, че имаме задължения към още 7 министерства. По същата логика може да бъдем прехвърлени и към Министерството на регионалното развитие и благоустройството”, поясни Георгиев.

Той допълни, че има вероятност НИХМ да се превърне във ведомствена служба, от което ще пострада цялото общество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ЦветиDDL
    Не е добре това, което се случва с прогнозите за времето Но защо с принуда? Така само ще загубят... Имайки предвид, че има много сайтове за тази цел, дори и чуждестранни, които автоматично превеждат на бълг. език... Тези които ползвам и аз са много по-подробни като период и включващи всички параметри дори и по часове за всяко населено място по света.. И най важното са много верни , ама наистина много точни ! Българските прогнози в повечето случаи са много "бедни " на информация. В картите им например липсват посочени градове като Букурещ и държава като Румъния.. Защо ли? От злоба и завист може би... За мен е много по-важно да разбера например какво ще е времето в Букурещ, отколкото в София, която е на 300 км от тук... Работата на бълг.институция не е точна и вярна... "Отбий номера са"... Съжалявам, но е така 🤔🤔
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари