Николина Ангелкова: Много ми е обидно!

0
Принудена съм да обяснявам неистини, внушения и непроверени факти от бивш вицепремиер
Принудена съм да обяснявам неистини, внушения и непроверени факти от бивш вицепремиер Снимка: Георги Кожухаров / Дневник

Много ми е обидно, вместо да говорим за предстоящия летен сезон, за предизвикателствата пред сектора, за това, което сме приели като приоритети и изпълняваме в сектор Туризъм, да съм принудена да обяснявам неистини, внушения и непроверени факти от бивш вицепремиер.

Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на изявление в министерството, предаде БТА.

Изказването й идва след думите на Валери Симеонов от днес, който показа снимки на къща в Бистрица и заяви, че действащ министър има три апартамента, а живее във въпросния имот без да го е декларирал.

Ясно съм декларирала собствеността и имотите, които притежавам и какви са средствата за придобиването на тези имоти. Ясно съм заявила, че мога да докажа всеки един лев от всичко, което притежавам, допълни още министър Ангелкова.

Тя призова съответните органи да си свършат работата по имотната проверка срещу нея, за да се борави с факти и документи, а не с внушения и твърдения. Министърът посочи още, че няма къща никъде - нито в София, нито в България или извън страната.

Ангелкова заяви, че къщата от разпространените снимки е собственост на родителите на съпруга й от 2006 г. И обясни, че според нея не е нередно или престъпление да се ходи на гости на роднини.

Това е последният път, в който обяснявам недоказани истини, твърдения или внушения, завърши изявлението си Николина Ангелкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари