Николета Лозанова: Нямам пороци!

0
Николета и Карбовски в THE VOICE
Николета и Карбовски в THE VOICE Видео: THE VOICE

Скандалната плеймейтка Николета Лозанова, която години наред постоянно е в устите на хората, отново е на път да разбуни духовете с изказване за личния си блог, където на въпрос на свой фен, тя отговаря категорично: "Нямам пороци!"

Тя обаче съвсем не се обявява за безгрешна или за светица, а дава яснота на конкретни запитвания, свързани с бременността й и това дали има някакви вредни навици като тютюнопушене: "Изкарах изключително лека бременност, безпроблемна. Напълнях около 7 кг, не мога да кажа с точност, тъй като не ми е било фикс идея да следя колко наддавам или да пазя диети. Моментално след раждането си възстанових фигурата. Слава Богу, нямам пороци - не пия кафе и не пуша!" И ако миналата седмица нейните почитатели силно се вълнуваха от визията й, то тази - на дневен ред са въпроси свързани с начина й на живот и светоглед: "Безспорно и аз се гордея с непукизма си и с умението ми да игнорирам недоброжелателите. Зад тяхната критика прозира признание към мен! Тези, които ме мразят, всъщност ми се възхищават подсъзнателно, иначе не биха ме отразили."

На друг въпрос, дали би приела среща за вечеря или кафе от фенове, НиЛо отговаря, че е имала подобни срещи и според нея е много вълнуващо и за двете страни, но: "Индивидуални срещи не приемам". Плеймейтката обеща да помисли над идеята скоро да се организира за среща с почитателите си и добави: ''Ще бъде запомнящо се!''. На въпроса какво обичаш най-много да правиш свободното си време, Николета отговаря: ''Нямам конкретно хоби, с което да запълвам свободното си време, но за щастие то ми е запълнено с второ детство, което изживявам покрай Никол."

А на запитването от кои известни личности черпи вдъхновение, тя отговаря: ''Безспорно най-силно симпатизирам на Ирина Шейх, заради нейното естествено излъчване и класа.'' На друг въпрос от фенка, как протича един неин ден, Николета казва: ''Всеки мой ден е уникален сам по себе си. Не се оплаквам от липса на емоции, нито на ангажименти. Има дни, които прекарвам на снимачната площадка за рекламна фотосесия, други, които съм в студиото на “Папараци“ (bTV), но преобладават дните със семейството, изпълнени с много игри с Никол. Тя е постоянно около мен, дори готвим заедно, всичко което си представяте в ежедневието, го правим заедно!''

Относно скандала с крадените снимки, които Николета публикува като свои в профила си в Инстаграм, читател смело попита: ''Защо известната и преуспяла Николета Лозанова-Божинова краде чужди снимки, които публикува в социалните мрежи като свои?'' Отговорът е следния: ''Ха-ха-ха! Ще получите отговор разбира се, само че въпросът не е адекватно зададен – „кражба“ е много преувеличено, а по отношение на това какво ще публикувам в собствения ми профил, надали някой има правото да ми държи сметка. Никога и не съм претендирала за някои кадри, че са лични! Дори и това обяснение не ви дължах…''
 

Източник: hotNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари