Николай Събев уволни Везиева от шефското място в борда на БДЖ

1
Бившият министър на икономиката Даниела Везиева е уволнена от шефското място в борда на директорите на БДЖ
Бившият министър на икономиката Даниела Везиева е уволнена от шефското място в борда на директорите на БДЖ

Бившият министър на икономиката Даниела Везиева е уволнена от шефското място в борда на директорите на БДЖ

Протоколът ПД-81 за освобождението ѝ без предизвестие е подписан от министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев и носи днешна дата, научихме от OFFNews.

OFFNews съобщи, че разполага с документа и в него няма посочени мотиви. Уточнява се, че освобождаването на Везиева от заеманата длъжност не я освобождава от отговорност.

Самият Събев доведе Везиева в БДЖ само преди три месеца, въпреки че за нея още от времето когато беше служебен министър на икономиката във втория кабинет на Стефан Янев имаше сериозни подозрения, че е изплагиатсвала почти целия си докторат. Впоследствие съмненията не само че се доказаха, но ѝ бе отнета и научната степен.

Приключващото управление на министър Събев в транспортното министерство ще се запомни основно със серия безсмислени кадрови и структурни рокади, пълен хаос и никаква ефективност. В БДЖ не бе пипната нито една от схемите за източване на жп превозвача от времето на ГЕРБ, а качеството на услугата продължава да е под всякаква критика и допълнително се влошава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари