Николай Събев не предаде лично властта заради карантина за Ковид-19

0
Постът беше предаден от заместник-министър Владимир Върбанов.
Постът беше предаден от заместник-министър Владимир Върбанов. Снимка: МТС

Николай Събев не присъства лично на церемонията в транспортното министерство заради положителен тест на съпругата му

"Познавам отлично системата на транспорта, основната ми задача ще бъде намаляване на напрежението в сектора". Това заяви вицепремиерът по икономическите политики и министър на транспорта и съобщенията в служебното правителство Христо Алексиев при встъпването в длъжност днес, съобщиха от транспортното ведомство. 

Планирам първите ми срещи да бъдат с браншовите организации в транспортния сектор. Важно е да се възобнови диалогът с бранша. Предоставянето на транспортните услуги на гражданите и бизнеса трябва да бъде гарантирано, като е необходимо да се търсят и механизми за намаляване на цената им, защото те влияят пряко върху стойността на всички стоки и услуги“, добави той.

Новият екип ще осъществява контрол на прозрачността в подготовката и провеждането на обществените поръчки за големите железопътни проекти, които ще се финансират по Плана за възстановяване и устойчивост. Изпълнението на ангажиментите по концесионните договори на транспортни обекти също е основен приоритет.

Министър Алексиев изрази съжаление, че на церемонията по приемане на управлението не присъства досегашният ръководител на министерството – Николай Събев поради положителен Ковид тест на съпругата му. Постът беше предаден от заместник-министър Владимир Върбанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    '\\''\'\
    Потънал е в карантина от настинка! Разбра се, че е въздух под налягане, че е същият като про100$$ к!р0 - хвалипръцко и нищо истинско не стои зад думите му, освен лъжите!
  • 6
    3
    коли фалипрътцкото
    Бачи Коли клоуна дето се беше доказал, че с каквото се захване обикновенно го завършва :) удобно се изниза кат прадня из гащи
  • 7
    2
    daskal
    Всъщност Събев се оказа един от словесните клоуни на правителството, което си отиде. Не знам какво реално е свършил, ама наговори невероятни глупости за грандиозни тунели, магистрали, летища, влакове и мостове.
  • 7
    1
    русенец
    Колко удобно.:))) Дано поне е оставил разписанието за полетите Русе-София и чертежите за мостове и тунели!:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари