Николай Радулов: Над Нотариуса е бил опънат „чадър“

1
Самото убийство е начин да се прекъсне връзката между Нотариуса и висшестоящите над него, смята експертът
Самото убийство е начин да се прекъсне връзката между Нотариуса и висшестоящите над него, смята експертът Видео: Euronews Bulgaria

Самото убийство е начин да се прекъсне връзката между Нотариуса и висшестоящите над него, смята експертът

Над Мартин Божанов - Нотариуса е бил опънат "чадър". Това заяви експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов в ефира на "Добро утро, Европа" по Euronews Bulgaria.

Самото убийство е начин да се прекъсне връзката между Нотариуса и висшестоящите над него, смята експертът.

Когато в публичното пространство следват един след друг няколко много тежки и зрелищни казуса, съмнението на хората е, че всеки следващ е за да заглуши предния. В рамките на това, което се случва в държавата, шумно се оповестява заловен руски шпионин, и то в ГДБОП. Само преди по-малко от две години бяха заловени със зрелищна публична акция от специализираната прокуратура, с нахлуване в ДАНС, резидентура на руски агенти – според тогавашните изявления. Нещо да се е случило? Но звучи много зрелищно“, припомни проф. Радулов.

Започваме да говорим за Митрофанова, за мрежата на Путин и забравяме за мрежата на Нотариуса, която вероятно е закриляна или дори ръководена от върховете на държавата“, смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    забележка
    Над някой хора има опънато шапито след като са ги опънали с декларация за доброволно сътрудничество към органите на МВР,ДС и сегашните партиини бандитски сформирования.
  • 3
    1
    aha
    Цяла палатка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари