Николай Михайлов е с COVID-19

0
Михайлов става 14-ия играч на "Левски" с положителен тест за COVID - 19, което със сигурност го изважда от мача с ЦСКА, за който "сините" настояват да бъде отложен
Михайлов става 14-ия играч на "Левски" с положителен тест за COVID - 19, което със сигурност го изважда от мача с ЦСКА, за който "сините" настояват да бъде отложен Снимка: БГНЕС

Това е 14-ия играч на "Левски" с положителен тест

Николай Михайлов е поредният футболист на "Левски" с положителен тест за коронавирус, научи . Стражът бе на лагер с националния ни отбор, но след като резултатът от пробата е станал ясен, е напуснал базата в Бояна и ще влезе в 14-дневна карантина, предава NOVA.

Михайлов става 14-ия играч на "Левски" с положителен тест за COVID - 19, което със сигурност го изважда от мача с ЦСКА, за който "сините" настояват да бъде отложен.

Националният ни селекционер Георги Дерменджиев пък засега остава на разположение единствено с Мартин Луков и Иван Караджов, но се очаква да бъде викнат и трети вратар.

Така Михайлов става поредният футболист, който ще пропусне мачовете с Гибралтар, Финландия и Република Ирландия, наред с Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари