"Левски" изпрати с почести Ники Михайлов

1
Футболистите на Левски и тези на Лудогорец направиха шпалир на терена
Футболистите на Левски и тези на Лудогорец направиха шпалир на терена Видео: Gong.bg

Футболистите на Левски и тези на Лудогорец направиха шпалир на терена

Капитанът на Левски Николай Михайлов изигра срещу Лудогорец последния мач в кариерата си. Преди началото на срещата той получи специални плакети от изпълнителния директор на клуба Даниел Боримиров, от легендата на "сините" Стефан Аладжов, като бе награден и от шефа на Лудогорец Ангел Петричев, информира БТА.

Михайлов символично бе сменен в 13-ата минута на срещата от Пламен Андреев, а съотборниците му направиха шпалир. Той направи почетна обиколка по пистата на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", като бе аплодиран от публиката.

"Емоциите ми са смесени, искам да благодаря на феновете на Левски. Благодаря на хората, които ме изпратиха, обичам ги и ще ми липсват. Само съм мечтал за този момент. от този клуб съм тръгнал, за мен бе важно тук да завърша кариерата си. Казвам довиждане, а не сбогом", коментира Михайлов на пистата, преди да се прибере.

"Хванах тежък период за клуба, надявам се да съм помогнал с каквото мога. Трябва да се реваншираме през следващия сезон с по-добри резултати. Сега е време за семейството. Ще видя какво ще правя в бъдеще", каза още Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари