Николай Марков със смразяваща прогноза за вирусите и човечеството

2
Експертът: "Бъдещето е за онези, които владеят науката и технологиите с няколко предназначения. В основата на оцеляването ще стои нивото на образование и достижения на всеки човек. Искаш ли да победиш, първо трябва да лишиш врага си от Знание"
Експертът: "Бъдещето е за онези, които владеят науката и технологиите с няколко предназначения. В основата на оцеляването ще стои нивото на образование и достижения на всеки човек. Искаш ли да победиш, първо трябва да лишиш врага си от Знание" Снимка: Фейсбук

Експертът по национална сигурност Николай Марков със смразяващ коментар за ковид и вирусите, които могат да бъдат използвани срещу човечеството: 

"Миналата година, няколко месеца преди да започне ковид истерията бях поканен да изнеса лекция в затворен формат на тема "Войните на бъдещето"! Приех.

Интерес по темата имаха специфичен и интересен кръг от лица при това без самите те да познават базовите стандарти, нежели върховите технологии и начините им за прилагане във военно-политическото дело. Спомням си, че отначало почти всички бяха убедени в собствената си теория на относителността, но още в първата кафе-пауза, започнаха да гледат дълго в една точка.

С това искам да ви кажа, че проблемът на човечеството е по-голям отколкото изглежда, защото войната отдавна има други измерения и единствен Папата се осмели да изрече с половин уста публично, че поредната такава катастрофа в световен мащаб е започнала. Хиляди човеци го чуха, десетки го разбраха, а единици преминаха в режим на военна защита, заради напълно осъзната и разпозната военна опасност! Това е голямата човешка драма - гледа, но много рядко вижда. И точно тези невидими съвременни "оръжия" са далеч по-мощни и ефективни от стратегическите, тактически и прочее познати военни играчки.

Si vis pacem, para bellum! /Ако искаш мир, готви се за война/

Дотук спирам и оставям на вас да прецените нивото на съзнание на човечеството, след като само един вирус успя да парализира живота на цялата планета и мозъка на всеки човек. Какво би се случило ако се пуснат 100 000 подобни "вируса" и към тях се добави комплекс от стотици други военни мероприятия, напълно непознати за човечеството?

Земята е опасно място, господа! Наш дом и не точно наш!

Бъдещето е за онези, които владеят науката и технологиите с няколко предназначения. В основата на оцеляването ще стои нивото на образование и достижения на всеки човек. Искаш ли да победиш, първо трябва да лишиш врага си от Знание.

И точно това ни се случва."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари