Николай Марков: Изправи се, народе български!

8
Стресни се, племе закъсняло, призова още бившият служител на НСО
Стресни се, племе закъсняло, призова още бившият служител на НСО Снимка: Фейсбук

Стресни се племе закъсняло, призова още Николай Марков*

"Не е достатъчно само да четете какво пише тук.

Минимално усилие е да го споделите, а защо и да не разкажете наученото на поне 10 човека, които нямат достъп до Интернет. Няма да ви заболи ако станете малко по-активни граждани, а защо не и много активни. Гражданско общество се прави с активни, а не със заспали хора. От това имате полза вие, а не аз, защото нищо не искам в замяна на труда и рисковете, които поемам.

Гледам шепата бандити в Парламента и извън него - общо около 3 000 човека, колко са активни. И през нощта не спят! А вие какво правите? Лъжат ви със стотинки увеличения на пенсии, които инфлацията е изяла преди да ги вземете.

Погребват ви като кучета и се гаврят с вас в болниците. Магазините ви дерат кожите, банките ви ограбват. Младите хора превърнаха в наркоманизирана чалгарска тор, други прокудиха. Всичко в тази мафиотска държава работи срещу вас и остава само да ви хвърлят и във война срещу Русия, в едно с деца и внуци. За да живеят бандитите в парламента, които ще го направят възможно!!! Както винаги е било! Нима не виждате, че академик Денков е копие на проф. Богдан Филов?

Нима не виждате, че в парламента има неонацистка политическа хунта под маска на демокрация!!! Къде и кога видяхте нещо демократично в България след 20 години членство в ЕС и НАТО? Административен и бандитски терор от 20-те години с унижения, да! Но нищо повече. Една шепа оядени и мазни плъхове изяждат преживе месата ни и ние ги гледаме с опулени очи и изглупели мозъци.

Изправи се, народе български! Стресни се, племе закъсняло", пише Марков във Фейсбук.

*Николай Марков е роден през 1970 г. Завършва военния университет във Велико Търново, а след това - и специалност „право“. Започва работа в Националната служба за охрана през 1993 г. Напуска системата през 2007 г. след скандал с президента по това време Георги Първанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари