Николай Марков: Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации

1
Истинската причина за поредната ни национална катастрофа е продължилото няколко десетилетие ограбване на национален и европейски капитал
Истинската причина за поредната ни национална катастрофа е продължилото няколко десетилетие ограбване на национален и европейски капитал Снимка: bTV

Всяка политическа заявка е свързана с нещо много конкретно, независимо дали се разбира.

В този смисъл "смяна на системата", както и всички подобни, са недопустуми без икономическа обосновка. България е в необявена икономическа криза, която всеки момент може да прерасне в политическа и всякаква друга. Причината за тази скрита криза не е Ковид /той е оправдание/, нито световни икономически процеси. Истинската причина за поредната ни национална катастрофа е продължилото няколко десетилетие ограбване на национален и европейски капитал. Този капитал не е в България и не е свързан с нашата икономика, за да бъде полезен. Оттук нататък ние сме обречени души, на които им са завещани толкова държавни дългове, че и внуците ни не могат да платят. Освен това, "светлото бъдеще" на нашата икономика са нови дългове и хронична дългова криза!

Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации. За по-интелигентните бандити, които имат и друго гражданство и смятат, че са недосегаеми - друг подход.

Ако има решителност за това съм насреща. За всичко останало - вървете на ма*ната си и не се връщайте. А ако се срещнем и там, мисля, че ще намеря още по-практични решения.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари