Николай Марков: Бойко Борисов може да се запише доброволец на украинския фронт

14
Живеем в уж европейска страна, написа във фейсбук полковник Николай Марков, експерт по национална сигурност
Живеем в уж европейска страна, написа във фейсбук полковник Николай Марков, експерт по национална сигурност Снимка: Facebook

Живеем в уж европейска страна, написа във фейсбук полковник Николай Марков, експерт по национална сигурност

"Вождът и учителят на на цялото прогресивно човечество ББ може и лично да отиде да демонтира паметника на съветската армия, както и да се запише доброволец на украинския фронт, но това няма да промени неговото съдържание. Няма да промени съдържанието и на всеки друг лицемер, подлец и престъпник. Впрочем, няма никакво значение кой по какви тъпани бие и какви лични страсти стоят зад тези тъпанджийски звуци.

Много бих искал да живеем в правова държава, в която главният прокурор не е назначен от тази или онази партия и неизбежно е слуга до гроб, заради сложни зависимости. Да живеем в държава, в която достойнството на човека е висш идеал над който не стои налудничав партиен вожд със своите четиридесет разбойника. Но..., нямаме такава държава!

Живеем в уж европейска страна, в която совите не са това което са. Нито един ключов играч не е автентичен и на мястото си. Всичко е заменено и подменено с фалшификати, които изпълняват роли в един театър на абсурда. Фалшиви хора, фалшиви дипломи, фалшиви научни титли, фалшиви военни звания с фалшиви цели и напълно фалшиви мечти. Уви.

Докато не сложим на всичко това край, няма да стане! Ние да сложим край, не те."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Мафия за убийства
    Има съмнения, че Борисов и Гешев използват Бригади на Смъртта за смачкване и убийства, действаща в целият Европейски Съюз и никой не им прави проблем, дори в Белград местни полицаи са се радвали как гонят жертва Българин, неможе да се разбере какви са тези недосегаеми и участват ли полицаи от цяла Европа в тази Групировка освен засечени те Перничани!?
  • -4
    4

    Стига пропаганда за тази тъпа неграмотна партия Възраждане!!!!
  • 8
    3
    Spermaman
    Бойко, докато не го погали зельоньй папугай по главата, няма да миряся. Ще се гласува за Възраждане май.
  • 5
    2
    Papa
    Прочетете няколко пъти и осмислете значението !
  • 4
    1
    боко
    не се появил Боко не е цъфнал и някой папа да го гали в Киев ще им спретне и строителство за 2 месеца всичко ще възстанови пътища ще им направи всичко ще им ушушка ама там жив ще го бибат оказа се че са хора с характер и си държат на тяхното не като нас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари