Николай Марков: Русия е поискала съвсем официално от САЩ закриване на сайта "Миротворец"

42
Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна?, пита полковникът
Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна?, пита полковникът Снимка: Фейсбук

Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна?, пита полковникът

"Русия е поискала съвсем официално от САЩ закриване на сайта "Миротворец".

Това написа в профила си във Фейсбук полк. Николай Марков.

"Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна? И ако въпросните "миротворци" са всъщност наемни убийци от цял свят, координирани от САЩ с цел ликвидиране на чужди граждани от цял свят, това не е ли тероризъм?", попита полк. Марков.

"Питам, защото професионалната ми представа по темата взе да се изкривява. И в крайна сметка как да се защитим от убийство, организирано в сайт поддържан от американски сървър, ако просто стоим и чакаме присъдата? Очевидно, че България на която сме лоялни данъкоплатци няма да ни защити, дори може да помогне да бъдем убити", посочи той.

"Дали да не си направя един "Миротворец", базиран в Иран? За да имаме паритет на събитията. И като ще се умира, поне да има някаква реципрочност. Така е честно", написа в заключение полк. Николай Марков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Полковник РУМНО
    Украйна е идеален полигон, Русия и НАТО да си тестват оръжията. Другото е приказки.
  • -22
    7
    Шопа
    Е как защо, защото искат да изкарат Украйна кукла на конци на САЩ, а българите русофили да съзират велики конспирации. Яд ги е, че украинците не искат да са зависими от тях, а избират по-силни и цивилизовани покровители. Така, де по добре да зависиш от САЩ, отколкото от Русия, която пък зависи от Китай. Русия може да поставя в зависимост само със сила... На кой му трябва?
  • 14
    6
    Дъртак
    Войната се води от мъже а това Миротворец е чисто терористично садистично мероприятие. Ако тези от нашите умно крадиви си мислят че могат ей тъка да поръчват хора само ако не са съгласни със техните възгледи жестоко ама жестоко се лъжат и ще съжаляват. Вече от години гледам как действа Русия във такива случаи и как се разправя със терористи. Там се действа,, на жестокоста се отвръща със още по голяма жестокост, тъка че и убийците да онемеят от ужас,, Помните ли тезтъра, там нямаше пленици, всички терористи бяха избити като кучета макар и упоени от газа, а питате ли се защо вече не се говори за сомалийските пирати, ще ви светна. Американците пуцаха по някоя и друга лодка и дрънкаха повече шпори а руснаците със огън унищожаваха лодки, корабчета и екипажи във района на нападенията а също и селищата от където са излезли пиратите. Спомете си Авганистан, Никарагуа, Сирия, във Сирия дори талибаните се ужасиха от руските отговори на терорестичните им атаки. Сега е война и си траят но много скоро ще се види. Някои наши евро и украино натегачи мигат да получат букет бели рози
  • 27
    5
    Стефан
    Българските журналисти се събудиха и показаха своето пренебрегване на свободата на словото. В този сайт от години има десетки журналисти, певци, режисьори и др. от Русия и почти всички европейски държави. Неговата терористична същност бе известна на всички, но ние си правехме оглушки-нали е американски. Сега включиха в него българи и се събудиха. Господа и дами- трябваше да се събудите доста по-рано.
  • 40
    4
    Истината
    Марионетното правителство в булгаристан, съставено от слуги и подлоги на САЩ, поддържа терористи и укро-талибани. Които почнаха открито да заплашват с убийство български граждани. Ами ако тези укро-талибани наистина екзекутират някой българин, тогава какво следва?! Продажното бг правителство на коя страна ще застане - на страната на укрите или на страната на българските граждани?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари