Николай Хаджигенов към Маноил Манев: Давай да те видя, направи се на мъж!

0
Бурен скандал в парламента
Бурен скандал в парламента Видео: Николай Хаджигенов

"Давай да те видя, направи се на мъж!"

Това каза Николай Хаджигенов на Маноил Манев в парламента вчера.

"Тука всичките сте много смелички", добави Хаджигенов.

Бурен скандал се разрази заради промените в закона за НСО. Народните представители гледаха текстовете на първо четене, но никой не разбра какво гласуваха в крайна сметка.

На косъм се размина бой в пленарната зала заради законопроекта на Николай Хаджигенов, който предвижда сваляне на държавната охрана от НСО за бившите премиери и председатели на НС, министрите и президентската админстрация.

Маноил Манев, депутат от ГЕРБ отправи грозни закани към адвокат Хаджигенов, който от своя стана го прикани да ги изпълни на практика.

Днес председателят на НС Ива Митева съобщи решението си Законът за НСО да бъде обявен за приет. Сега предстои разглеждане в Комисия и отново в зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук