Николай Хаджигенов: Гешев е тук, за да покрива Борисов

3
Жалка купчина политически клоуни
Жалка купчина политически клоуни Видео: Евроком

Тримата "злодеи" срещу "кратуните".

Проф. Велислав Минеков, адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян коментират актуални теми в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

"Госпожата от Ирландия не е в час (бел. ред. става въпрос за ирландската евродепутатка Клеър Дейли). Никой не я е предупредил. Може да ѝ намерят белязани пари в колата, кокаин по ръцете. Трябваше да бъде предупредена, за да не се изпуска по този начин за г-н Гешев'', заяви проф. Велислав Минеков по повод изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Европейския парламент, където не всички евродепутати бяха благоразположени към него..

Професор Минеков коментира и посещението на премиера Борисов в САЩ, което бе в края на изминалия месец ноември: ''За мен е много смешен опитът да се целуне с Тръмп, от което той дава заден и го побутва. Най-интересно е слизането по стълбите и почудата на самия Борисов ''Какво правим на това поле''. Сам не можеше да разбере, какво е това посрещане. Цялото посрещане беше истински виц.

''Падишаха (бел. ред. визира премиера Борисов) много ясно обясни, че свободата на медиите съществува. Обаче стават ето такива чудеса като с Портних, които не излизат. Както и това, че тук яли, пили и се веселили, руски агенти, поотровили двама-трима, разходили се и до Франция. Това също не излиза. Защо срещата с ''Репортери без граници'' не беше показана никъде? Защото беше резил. Вървим към абсолютен национален фалит. Най-бедни в цяла Европа, най-заглъхнали медии, най-необразовани'', заяви още професор Велислав Минеков.

"Хората се чувстват неудобно в присъствието на подобни.. такива ги водят на друго място (бел. ред. визира Гешев в Брюксел). Друг е въпросът как се чувстваме ние, че да ги търпим седем години''.

Това пък заяви пиар експертът Арман Бабикян.

''Всичко, за което предупреждавахме, че ще се случи и по отношения на енергетиката, и за свободата на словото и борбата с корупцията, се оправда. Няма повод за радост Борисов, а за размисъл'', коментира той посещението на българския министър-председател в САЩ.

"Главният прокурор е част от корупцията. Няма друго обяснение главният прокурор да брани корупцията. Цацаров е почти на края на мандата, без буквално два месеца. Нито един осъден. А тия дето са осъдени за контрабанда, къде са? Цацаров успешно брани Бойко Борисов и всички правителства до ден днешен. Гешев ще е същият'', заяви адвокат Николай Хаджигенов

Вижте повече във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари