Николай Хаджигенов: Честно да си призная, липсва ми Барни Ръбъл

1
Той поне беше практикуващ юрист, каза Хаджигенов, визирайки бившия министър на правосъдието Данаил Кирилов
Той поне беше практикуващ юрист, каза Хаджигенов, визирайки бившия министър на правосъдието Данаил Кирилов Снимка: Actualno.com

Той поне беше практикуващ юрист, каза Хаджигенов, визирайки бившия министър на правосъдието Данаил Кирилов

"Аз на тези хора (депутатите, бел. ред.) не бих им дал да гледат кокошки на двора, честно си признавам, не да пипат правни документи, камо ли да стигнат до Конституцията. Боже опази!" Това каза в студиото на Actualno адв. Николай Хаджигенов от “Ние идваме“.

Поводът са промените в Закона за домашното насилие, с които се дефинира понятието "интимна връзка". Според адв. Хаджигенов това е "идиотска правна формулировка, която на практика ликвидира Закона за домашното насилие. Ето още какво каза той:

"Знаете ли, за да не е голословно, нека се вгледаме – авторът на тази поправка Надежда Йорданова, тя няма ден практика (беше министър на правосъдието, това е все пак докосване до материята, бел. на водешата). Това практика ли е? Освен, че имат дипломи по право... Колкото Христо Иванов има практика, толкова и Надето има практика. Поглеждаме шефа на правна комисия. Той има две години стаж в кантората на тате. Поглеждаме тези велики от “Промяната“ юристи, отново това е иронично и подигравателно, съвсем умишлено, които идват от големите корпоративни кантори. Ами те всичките имат по две-три години стаж. Голяма корпоративна кантора означава, че правиш проучвания и местиш кламерите от тук – там. Честно да си призная, липсва ми Барни Ръбъл (Данаил Кирилов, бивш депутат от ГЕРБ, бел. ред.), той поне беше практикуващ юрист.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Циркаджията
    Абе нали уж с агресията и простащината се борим, пък да обиждаш човека с "Барни Ръбъл", какво е? Израз на интелигентност, стремеж към нещо по добро, или просто поредния ганьо Простак влязъл в обувките на практикуващ адвокат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари