Николай Габровски: Можем веднага да започнем с бюджета и стабилизирането на цените

1
Президентът бързо издава указ за гласуване на проектокабинета
Президентът бързо издава указ за гласуване на проектокабинета Снимка: bTV / стоп кадър

Президентът бързо издава указ за гласуване на проектокабинета

„Моята основна цел е да се деескалира напрежението и да се влезе в по-нормален тон на разговор между политическите сили. Трябва да излезем от конфронтацията и да тръгнем заедно към основните цели, които сме си поставили за преодоляването на кризата, в която се намираме.“

Това заяви кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски пред президента Румен Радев, предаде bTV.

„Убеден съм, че кабинетът, който предлагам, е способен да ни изведе от кризата. Всички специалисти са много добре познати в професионалните среди. Те са с изградена кариера и са преминали през всички стъпала на съответните структури“, каза още той.

„Работили са на отговорни и високи постове и много бързо и ефективно, без да губим време, можем да се заловим с гласуване на бюджет, инфлация, стабилизиране на цените, Плана за възстановяване и устойчивост, Шенген и еврозоната“, посочи проф. Габровски и подчерта, че специалистите, които предлага, са отдалечени от политическите партии.

Президентът Румен Радев поздрави проф. Габровски за това, че е изпълнил поетия ангажимент за мандата в срок, и заяви, че още днес ще издаде указ, с който ще предложи на Народно събрание да гласува проектокабинета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ??%%//::
    Масони, лесбийки, феминистки, атлантици, бивши комунисти, номенклатурни кадри, елита на продажната сган, някоя чалга звезда или поне един тео ушев да бяха включили
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари