Николай Денков: Все още не съм се запознал с предложеното от ГЕРБ

0
Добро начало е, че има документ на масата за преговори, допълни премиерът
Добро начало е, че има документ на масата за преговори, допълни премиерът Видео: БНТ

Добро начало е, че има документ на масата за преговори, допълни премиерът

Премиерът Николай Денков заяви, че все още не се е запознал с предложеното от ГЕРБ коалиционно споразумение, но това, че има документ на масата за преговори е добро начало.

"Проведохме с Мария Габриел разговори. Както винаги сме казвали и двамата - крайният резултат ще го видите, когато всичко е поставено на масата - как продължаваме, какъв е проектокабинетът, който предлагаме. Никой от нас няма желание да представя негова версия на нашата дискусия, защото това няма да доведе до положителен резултат.

За нас е ключово да се дефинира как да продължат реформите, така че да сме сигурни, че управленската програма и изборът на ключовите лица, които ще предопределят живота в България през следващите години, ще бъдат направени по начин, който ще бъде убедителен в обществото и ще постави нови стандарти за управление - правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори.

Хубаво е че има документ на масата - предложен. Това е добро начало на истински преговори", коментира Николай Денков, предаде БНТ.

Премиерът направи коментара след срещата с лидера на белоруската опозиция Светлана Тихановская, в която участва и вицепремиерът Мария Габриел.

Габриел допълни, че двамата с Николай Денков ще направят всичко възможно да бъдат поставени и обсъдени въпросите, които са на дневен ред в момента, за да не бъдат задавани отново след време.

"България има нужда от стабилност и да продължи да отстоява позициите си на европейската международна сцена, но и да работи за своите граждани", напомни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари