Николай Денков: Трябва ясно да се дадат гаранции, че няма да има някакви чистки

0
По думите му може да се мисли в посока експертен кабинет с ГЕРБ
По думите му може да се мисли в посока експертен кабинет с ГЕРБ Видео: bTV

По думите му може да се мисли в посока експертен кабинет с ГЕРБ

Това, което е важно е да тръгнем от принципите. Видях, че има притеснение от някои от изказванията, правени по тези нощни записи. Това, което е важно да подчертая е, че винаги съм следвал това, което пише в законите. Трябва ясно да се дадат гаранции, че няма да има някакви чистки“, каза номинираният за премиер от ПП-ДБ акад. Николай Денков, предаде bTV.

По думите му може да се мисли в посока експертен кабинет с ГЕРБ.

Ако вървим в посока експертно правителство то да е приемливо и с двамата, които носим политическата отговорност – и от страна на Мария Габриел и от моя страна. Не е толкова важно кой е предложил един или друг човек и дали е бил в един или друг кабинет. Важно е човекът да си разбира от работата. Не трябва някой да бъде изключен само защото е представен от някой друг“, коментира акад. Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    Пандисчия до 1
    Ако е до оправяне,ще те оправя така,че ще ме помниш дълго време и няма да помислиш по вече за оправяне.
  • 5
    2
    Чистачката Василка
    То не е лошо някой да започне първо вас да чисти, американски подлоги!
  • 2
    1
    ЗАКРИВАЙ
    Закривайте ПП и ДБ. Оставете ни на Коцето, КОРнелка и Доган! Те ще ни оправят държавата както никой друг до сега :) Като за начало едно жертвоприношение с тиква, да умилостивят народа за излизането от западните съюзи ЕС и НАТО. Митрофанката откога се кани да прави чистка тука, ама пустите западни партньори много пречат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари